Tickets Schalke 04

Schalke 04 is een fantastische voetbalclub uit het Duitse Gelsenkirchen en komt uit in de Duitse Bundesliga, het hoogste niveau in Duitsland. Mede door de jaren dat Klaas-Jan Huntelaar actief was bij deze topclub is deze zeer in trek bij de Nederlandse maar ook zeker de Belgische voetbalfan. Ook de reisafstand speelt hierbij een belangrijke rol. Vanaf Utrecht reist u met de auto binnen 2 uur naar Gelsenkirchen.

Aanbod losse tickets Schalke 04

Thuiswedstrijden worden gespeeld in de Veltins-Arena. Dit geweldige stadion heeft plek voor 63.000 trouwe toeschouwers. Met 63.000 toeschouwers kan de Veltins-Arena gezien worden als een van de grootste voetbalstadions van de Duitse Bundesliga. Iedere thuiswedstrijd is de Veltins-Arena dan ook uitverkocht. Wanneer de wedstrijd in de avonduren wordt gespeeld, zal er een unieke lichtshow gegeven worden wat het bezoeken van een wedstrijd van Schalke 04 nog leuker maakt. Vind hier het programma van de thuiswedstrijden van Schalke 04.

Losse tickets Schalke 04

Koop je tickets Schalke 04, bezoek een wedstrijd van Schalke 04 en geniet van aantrekkelijk voetbal bij de nummer 2 van de Bundesliga 2017/2018.

Bekijk tickets Schalke 04